ΕΠΙΠΛΑ - ΕΠΙΠΛΑ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑ - TZITZIS FURNITURE - ΤΡ

ΕΠΙΠΛΑ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑ - TZITZIS FURNITURE - ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ - ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ

Διεύθυνση - ΕΠΙΠΛΑ Διεύθυνση: ΑΡΕΘΟΥΣΗΣ 77 Τ.Κ. - ΕΠΙΠΛΑ Τ.Κ.: 34100
Περιοχή - ΕΠΙΠΛΑ Περιοχή: Χαλκίδα Κατηγορία - ΕΠΙΠΛΑ Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ
Τηλέφωνο - ΕΠΙΠΛΑ Τηλέφωνο: 2221027796 Fax - ΕΠΙΠΛΑ Fax: -
Κινητό - ΕΠΙΠΛΑ Κινητό: - E-mail - ΕΠΙΠΛΑ E-mail: epipla-tzitzi@hotmail.gr
Υπεύθυνος - ΕΠΙΠΛΑ Υπεύθυνος: ΤΖΙΤΖΗ ΔΗΜΗΤΡΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΕΠΙΠΛΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΕΠΙΠΛΑ Ιστοσελίδα:
Στο κατάστημα μας, μπορείτε να ανακαλύψετε τις νέες ανανεωμένες ιδέες και λύσεις για το σπίτι, το εξοχικό σας και τον επαγγελματικό εξοπλισμό σας. Τα έπιπλα του σπιτιού είναι εκείνα που προσθέτουν χρώμα και δίνουν τη ζεστασιά που ζητεί ο καθένας στο χώρο του, είναι αυτά που μεταμορφώνουν τους 4 τοίχους σε αυτό που αποκαλούμε σπίτι μας. Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε ανάμεσα στις μοναδικές εξαιρετικού σχεδιασμού προτάσεις και υψηλής ποιότητας έπιπλα με πολύ ανταγωνιστικές τιμές και να επι...
Επισκέπτες: 30436

ΕΠΙΠΛΑ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑ - TZITZIS FURNITURE - ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ - ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ

ΕΠΙΠΛΑ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑ - TZITZIS FURNITURE - ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ - ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ

Στο κατάστημα μας, μπορείτε να ανακαλύψετε τις νέες ανανεωμένες ιδέες και λύσεις για το σπίτι, το εξοχικό σας και τον επαγγελματικό εξοπλισμό σας.
Τα έπιπλα του σπιτιού είναι εκείνα που προσθέτουν χρώμα και δίνουν τη ζεστασιά που ζητεί ο καθένας στο χώρο του, είναι αυτά που μεταμορφώνουν τους 4 τοίχους σε αυτό που αποκαλούμε σπίτι μας.
Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε ανάμεσα στις μοναδικές εξαιρετικού σχεδιασμού προτάσεις και υψηλής ποιότητας έπιπλα με πολύ ανταγωνιστικές τιμές και να επιλέξετε αυτό που θα ταιριάξει στο στυλ, την προσωπικότητα και το γούστο σας. Εγγυούμαστε ότι δε θα απογοητευθείτε όποια επιλογή και να κάνετε και θα επιστρέψετε για να αποκτήσετε άλλο ένα κομμάτι που θα αποτελεί την πινελιά που λείπει από το σαλόνι, την κουζίνα ή την κρεβατοκάμαρα σας.